Σάλος προκλήθηκε από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τα πάρτι σε beach bar στην παραλιακή, όπου το μέτρο «ακούμε μουσική αλλά δεν χορεύουμε» πήγε περίπατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο παραλιακά κέντρα έγιναν εστία μολύνσεων καθώς μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο εντοπίστηκαν πάνω από 80 συρροές.

Όπως φαίνεται σε beach bar της περιοχής του Αλίμου, έγιναν μαθητικά πάρτι που συμμετείχαν σχολεία από διάφορες περιοχές.

Το γεγονός ότι δεν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας είχε ως αποτέλεσμα να μολυνθούν από τον ιό νέοι κάτω των 18 ετών.

Τα παρακάτω βίντεο που εξασφάλισε το in.gr δείχνουν πως δεν τηρείται κανένα μέτρο προστασίας

Μετά από αυτές τις εξελίξεις Beach Bar της παραλιακής εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αναστέλλει τα πάρτι και τις εκδηλώσεις μέχρι τις 14 Ιουλίου.

«Λόγω έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας με Απόφαση Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 41332 και σεβόμενοι την Δημόσια Υγεία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι και τις 14.07.2021

Τo event με…. ( αναφέρονται τα ονόματα των dj μεταφέρεται για το Σάββατο 17.07.2021 & το event με …. (αναφέρεται όνομα dj) θα πραγματοποιηθεί πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σχετικά με τα εισιτήρια σας

Όλοι όσοι έχετε ήδη εισιτήριο, μπορείτε να κρατήσετε το εισιτήριο που ήδη έχετε και να το χρησιμοποιήσετε στο νέο event.

Για όλους εσάς, που δεν θα ήθελαν να παρευρεθούν, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρήματων σας από το…( αναφέρει σελίδα διαδικτύου όπου κλείνονται εισιτήρια). Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».