Τόπο πιο ιδανικό για διακοπές από την Κρήτη δεν μπορείς να φανταστείς! Γιατί στα προσφέρει όλα. Θαυμάσιες και πολλές παραλίες.

Ζωντανές, γεμάτες κίνηση πόλεις και ήσυχα και γραφικά χωριά. Μοναδικά παραθαλάσσια τοπία και βουνά με εντυπωσιακά φαράγγια.

Σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, κάστρα και ιστορικά μοναστήρια. Επιπλέον, το νησί είναι τόσο αναπτυγμένο τουριστικά ώστε να παρέχει εξαιρετικά καταλύματα για όλα τα βαλάντια όπου και αν πας, από φροντισμένα δωμάτια και διαμερίσματα, μέχρι τα πεντάστερα ξενοδοχεία της Ελούντας.

Από δίπλα, η περίφημη κρητική φιλοξενία έρχεται για να συμπληρώσει το πακέτο και για να το κάνει ακόμα πιο θελκτικό. Οπότε, φύγαμε κι εμείς για Κρήτη!

Στο ΒΗΜΑgazino – Summer Issue που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», ο Κοσμάς Βίδος μάς ταξιδεύει στον νομό Χανίων, όπου και βρίσκονται μερικές από τις πιο διάσημες παραλίες του νησιού, αλλά και στον νομό Λασιθίου με τα δεκάδες κρυμμένα μυστικά. Στα… άκρα, δηλαδή, της Μεγαλονήσου, για ένα καλοκαίρι που όμοιό του δεν έχουμε ξαναζήσει!

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»