Το “BHMAGAZINO” το οποίο κυκλοφορεί με το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τον Τζακ Ντόρσεϋ. Ο 44χρονος επιχειρηματίας βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από την κίνησή του να μπλοκάρει δια παντός τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Ντόναλντ Τραμπ από την δημοφιλέστατη διαδικτυακή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Μια κίνηση που δημιούργησε παγκόσμιο σάλο και συζητήσεις. Ποιος είναι όμως τελικά ο συνιδρυτής και CEO της πανίσχυρης διαδικτυακής πλατφόρμας; Το “BHMAGAZINO” σκιαγραφεί το πορτραίτο του επιχειρηματία ο οποίος έκοψε τον δίαυλο επικοινωνίας του πλανητάρχη με τα 88 εκατομμύρια ακολούθους του στο twitter, δείχνοντας έτσι την τεράστια εξουσία που έχει στα χέρια του.

Διαβάστε λοιπόν μέσα από τις σελίδες του ένθετου περιοδικού του «ΒΗΜΑΤΟΣ» λεπτομέρειες από την άκρως «ενδιαφέρουσα» ζωή του κ. Ντόρσεϋ.

Το “BHMAGAZINO” φιλοξενεί επίσης αποκλειστικές συνεντεύξεις προσωπικοτήτων, έρευνες, ειδήσεις που ξεχωρίζουν, θέματα γύρω από τις εικαστικές τέχνες, την τεχνολογία, το βιβλίο, την μόδα.

Βυθιστείτε για μια ακόμα φορά στον υπέροχο, μοναδικό κόσμο του “BHMAGAZINO” Κανένα περιοδικό δεν είναι σαν αυτό…