Μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ να εντυπωσίασε με την εξαιρετική φυσική της κατάσταση και το αδιανόητο σεξαπίλ της στην εμφάνισή που έκανε – παρέα με τον Maluma – κατά την τελετή απονομής των American Music Awards την περασμένη Κυριακή, όμως ο πραγματικός θρίαμβος της βραδιάς ανήκε στην Τέιλορ Σουίφτ, η οποία χάρη στις τρεις νέες νίκες της μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει κερδίσει συνολικά 32 τέτοια βραβεία, ένα ρεκόρ που δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να καταρρίψει στο μέλλον (προ ημερών ανακοινώθηκαν και οι έξι υποψηφιότητές της για τα 63α Grammy που θα απονεμηθούν στις 31 Ιανουαρίου 2021).

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιώργος Νάστος γράφει για όλα τα ευχάριστα που συνέβησαν στην 30χρονη ξανθιά σουπερστάρ το 2020.

Το όγδοο στούντιο άλμπουμ της με τίτλο «Folklore», μια δουλειά που δημιουργήθηκε μέσα στην καραντίνα της περασμένης άνοιξης, κυκλοφόρησε απροειδοποίητα στις 24 Ιουλίου γνωρίζοντας θερμή κριτική αποδοχή και μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Χάρη στις οκτώ μη διαδοχικές εβδομάδες που πέρασε στην κορυφή του Billboard 200, η νεαρή σουπερστάρ συνέτριψε το ρεκόρ της Γουίτνεϊ Χιούστον και είναι η γυναίκα που έχει βρεθεί συνολικά τις περισσότερες εβδομάδες (48 συγκεκριμένα) στο ζενίθ των αμερικανικών charts.

Η χαμηλόφωνη δισκογραφική κυκλοφορία αποτέλεσε ίσως ένα ριψοκίνδυνο στοίχημα για την όμορφη Τέιλορ, καθώς παρεκκλίνει από τη συνταγή των πληθωρικών παραγωγών στις οποίες μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, από τότε δηλαδή που απαρνήθηκε τρόπον τινά τις country ρίζες της ενδίδοντας στο κάλεσμα της παγκόσμιας ποπ κυριαρχίας. Το αποτέλεσμα τη δικαιώνει.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»