Σάντουιτς με σκοτύρι και ελιές

Γιατί ακόμα κι ένα σάντουιτς θέλει την τέχνη του!

Food styling: Καρολίνα Δωρίτη/ Φωτογραφία: Νίκος Παλιόπουλος

Προετοιμασία 5΄

 

ΥΛΙΚΑ (για 2 σάντουιτς)

2 ψωμάκια «μαργαρίτας»

2 κ.σ. πελτές ντομάτας

1 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κ.γ. ρίγανη ξερή

80 γρ. σκοτύρι Ιου ή κάποιο άλλο ξινό, κρεμώδες τυρί, όπως ξινομυζήθρα ή  κατίκι

1 κ.σ. ροδέλες ελιάς Καλαμών

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ανοίγουμε τα ψωμάκια στα δύο. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τον πελτέ με το ελαιόλαδο και τη ρίγανη. Με αυτό το μείγμα αλείφουμε τα ψωμάκια μας (πάνω – κάτω). Μοιράζουμε το τυρί στα δύο και το βάζουμε πάνω στις δύο βάσεις και από πάνω τις ροδέλες ελιάς. Κλείνουμε και απολαμβάνουμε!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk