Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, ο άνθρωπος ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα από τις απειλές που θα αντιμετωπίσει τις επόμενες δεκαετίες και να την εκτοξεύσει στον Άρη, είναι στο εξώφυλλο του “BHMAGAZINO”.

Το ένθετο περιοδικό της Εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», δεν θα μπορούσε παρά να ασχοληθεί με τον άνθρωπο ο οποίος μέσα από την εταιρεία του SpaceX, εκτόξευσε πριν λίγα εικοσιτετράωρα το επανδρωμένο σκάφος Crew Dragon Resilience στο διάστημα. Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθούσε με δέος αυτές τις στιγμές.

Ο Μασκ περισσότερο σίγουρος από ποτέ, απολαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίες στην επαγγελματική του ζωή (έχοντας επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες, όπως π.χ. οι αστροναύτες που είναι μαζί του στο εξώφυλλο του “BHMAGAZINO”) και τις στιγμές ευτυχίας δίπλα στη νέα σύζυγό του. Την διάσημη, εκκεντρική τραγουδίστρια Γκράιμς.

Το περιοδικό φιλοξενεί επίσης ένα αφιέρωμα στην Μάργκαρετ Θάτσερ, ταξίδι στα μαγευτικά Highlands της Σκωτίας με τα παραμυθένια κάστρα, τις λίμνες και τις φήμες για το περίφημο «τέρας» του Λοχ Νες, κ.α.

Και αυτό το “BHMAGAZINO” σας οδηγεί με … ασφάλεια στον κόσμο της πολιτικής, της επιστήμης, του πνεύματος, της τέχνης και των ανθρώπων που έχουν πραγματικά κάτι αξιόλογο να πουν…