Προετοιμασία – παρασκευή 20’

ΥΛΙΚΑ (για 6 μερίδες)

1 λίτρο γάλα πλήρες

1 κ.γ. (κοφτό) δάκρυα μαστίχας, τριμμένα με λίγη ζάχαρη στο γουδί ή στο μούλτι

130 γρ. ζάχαρη

2 αβγά

45 γρ. κορν φλάουρ

 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς με έναν αβγοδάρτη. Υστερα από λίγο αρχίζει το μείγμα να πήζει το όλο βράσιμο θα πάρει το πολύ μέχρι 15 λεπτά. Το αφήνουμε να κοχλάσει λίγο και το κατεβάζουμε από τη φωτιά. Μοιράζουμε σε 6 μπολάκια και σερβίρουμε.