Αποκλειστικό MEGA: Σε απόγνωση ασθενής με κορωνοϊό – Εχει διαγνωστεί 4 φορές θετικός

Κι ενώ οι γιατροί από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ επιμένουν να τον κρατούν σε καραντίνα έως ότου βγει αρνητικός, ο ΕΟΔΥ απαντά ότι ο περιορισμός των πρώτων 14 ημερών, ήταν υπέρ αρκετός και ότι μπορεί να επιστρέψει κανονικά στην εργασία του.

Έχει διαγνωστεί τέσσερις συνεχόμενες φορές θετικός στον κορωνοϊό. Αν και ασυμπτωματικός, παραμένει σε καραντίνα από τις 11 Αυγούστου. Ο 39χρονος άνδρας μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA, είπε ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο, γιατί άλλα του λένε οι γιατροί που τον παρακολουθούν και άλλες οδηγίες λαμβάνει από τον ΕΟΔΥ. Κι εκείνος, βρίσκεται στη μέση.

Κι ενώ οι γιατροί από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ επιμένουν να τον κρατούν σε καραντίνα έως ότου βγει αρνητικός, ο ΕΟΔΥ απαντά ότι ο περιορισμός των πρώτων 14 ημερών, ήταν υπέρ αρκετός και ότι μπορεί να επιστρέψει κανονικά στην εργασία του. Παρ’ ότι δουλεύει στην εστίαση και συναναστρέφεται με κόσμο, και επέμεινε, για να πάρει μια ακόμα πιο ξεκάθαρη απάντηση από τον ΕΟΔΥ.

Πήγε λοιπόν, πάλι πίσω στο νοσοκομείο, για να λάβει την απαραίτητη βεβαίωση, για να την προσκομίσει στην εργασία του και να πάρει έγκριση, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη δουλειά του. Η απάντηση τον φέρνει σε απόγνωση. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν μπορεί να τον διαβεβαιώσει για τίποτα κι εκείνος, βλέπει τα μεροκάματά του να χάνονται, το ένα πίσω από το άλλο.

Πάντως, ο 39χρονος δεν είναι το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα όπου διαπιστώθηκε πως ο ιός μπορεί να επιμένει.

Ο 39χρονος παραμένει σε καραντίνα εκτιμώντας ότι αυτό είναι το πιο σωστό να κάνει, και ελπίζει σύντομα να αφήσει πίσω του τον εφιάλτη του κορωνοϊού.

«Η υγεία μου είναι μια χαρά, δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Το τελευταίο θετικό τεστ το έκανα την Παρασκευή που μας πέρασε», ανέφερε ο 39χρονος, συμπληρώνοντας ότι μένει στο σπίτι του σε καραντίνα.

«Μίλησα και με λοιμωξιολόγο στον ΕΟΔΥ και με το 1135 και μου είπαν τα ίδια πράγματα. Μου είπαν ότι αν κάνω τεστ και βγω θετικός να κάτσω 7 μέρες στο σπίτι. Και ο κύριος που μίλησα μου είπε να μην κάνω άλλο τεστ και αν νιώθω καλά να βγω έξω. Δεν γνωρίζω πώς κόλλησα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
ΒημαTV