Ο Αντρέ Ρόμπερσον έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι για λογαριασμό των Οκλαχόμα Θάντερ από το 2018 και απείχε από τις προπονήσεις για περίπου έναν χρόνο καθώς είχε πάθει νέα υποτροπή στον τραυματισμό του στο γόνατο. Ωστόσο τα τελευταία δεδομένα είναι ευχάριστα για την ομάδα της Οκλαχόμα.

Ο Αμερικανός επέστρεψε στις προπονήσεις με τους Θάντερ μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και δημιούργησε αισιοδοξία στους ανθρώπους της ομάδας σχετικά με τη συμμετοχή του στους αγώνες του NBA που θα ακολουθήσουν στο Ορλάντο.

Ο 29χρονος υπήρξε αρκετά άτυχος τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο του 2018 όταν είχε τραυματιστεί στο αριστερό του γόνατο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις.

Το γεγονός αυτό άφησε πίσω την καριέρα του και τον ανάγκασε τον περασμένο Δεκέμβρη να πάρει την απόφαση να μην πηγαίνει στις εγκαταστάσεις της ομάδας και να συνεχίσει να δουλεύει μόνος του για την αποθεραπεία του.

Μέχρι τον τραυματισμό του, ο Ρόμπερσον ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του NBA και το γεγονός ότι επέστρεψε στις προπονήσεις αποτελεί μεγάλη ανακούφιση για τον ίδιο μετά από όσα πέρασε τον τελευταίο καιρό.