Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο μαζί με το «ΒΗΜΑ», φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη. Πληροφορικός, πολιτικός επιστήμονας και πολιτικός. Ο κ. Πιερρακάκης μόλις 37 ετών με σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Χάρβαρντ, ανήκει στη νέα, δυναμική γενιά πολιτικών. Αυτή που αποκαλούμε Next Generation Politics. Ο Υπουργός μιλάει αποκλειστικά στο “BHMAGAZINO” και μας ξεναγεί σε ένα…κινηματογραφικού τύπου Υπουργείο.

Το ένθετο περιοδικό του «ΒΗΜΑΤΟΣ» φιλοξενεί όπως κάθε εβδομάδα άλλωστε, θέματα «ιδιαίτερα», αποκλειστικότητες και ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Ένα πορτραίτο του μεγαλοεπιχειρηματία Έλον Μάσκ, ο οποίος μας «έστειλε» στο διάστημα με την εκτόξευση του Crew Dragon πριν μερικά εικοσιτετράωρα.

Η μυθική ζωή της Ρίτας Χέηγουορθ, της ωραιότερης γυναίκας που πέρασε ποτέ από το σινεμά, είναι εδώ.

Η Σοφία Πετροπούλου, η ελληνίδα ζωγράφος που έργα της βρίσκονται από το πανάκριβο κτίριο One Hyde Park του Λονδίνου, σε γκαλερί και μουσεία στην Αγγλία, τις ΗΠΑ και το Λουξεμβούργο, παρουσιάζει τη δουλειά της αποκλειστικά για το περιοδικό.

Θέματα που συναρπάζουν λοιπόν και αυτή την εβδομάδα. Ξεφυλλίστε το “BHMAGAZINO” και σε αυτές τις χαλαρές στιγμές του τριημέρου. Όπου και αν βρίσκεστε…