Μαρίνα Βερνίκου: Η Creaid και το ελληνικό φως

Η Μαρίνα Βερνίκου μιλάει για τη συνεχή ανάγκη της για δράση και προσφορά και για το πάθος της για τη φωτογραφία.

Στις μέρες που ζούμε χρειαζόμαστε όσο ποτέ τη φιλανθρωπία, τις γενναιόδωρες κινήσεις που βοηθούν τον συνάνθρωπο και δίνουν σε όλους μια αίσθηση ελπίδας, επιβεβαιώνοντας πως δεν είμαστε μόνοι, αλλά πορευόμαστε στηρίζοντας ο ένας τον άλλον.

Σημαντικό, λοιπόν, το μήνυμα που στέλνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Creaid, οργανώνοντας για πέμπτη συνεχή χρονιά δημοπρασία με αντικείμενα και ρούχα που έχουν δωρίσει επώνυμοι, τα έσοδα της οποίας θα πάνε για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Η εκδήλωση, ένα μεγάλο event όπου θα παρουσιαστεί η συλλογή που θα δημοπρατηθεί, και ακολούθως η διαδικτυακή πλειοδοσία (με τις τιμές να ξεκινούν από το μηδέν) πήραν μία μικρή αναβολή λόγο κορωναϊού, οπότε ο ακριβής χρόνος διεξαγωγής τους εκδήλωσης θα ανακοινωθεί στο μέλλον.

Στο μεταξύ όμως, στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», η Μαρίνα Βερνίκου, ψυχή της διοργάνωσης, εξηγεί στον Κοσμά Βίδο τη διαδικασία και προσκαλεί όλους όσοι μπορούν να τη στηρίξουν εμπράκτως. Και δοθείσης της ευκαιρίας μάς αποκαλύπτει πτυχές της ζωής της, μας μιλάει για τις μεγάλες αγάπες της, την οικογένειά της, τη φωτογραφία, το ανεπανάληπτο ελληνικό φως και τα ταξίδια, για την καθημερινότητα ενός ανθρώπου που δεν σταματάει να εργάζεται και να δημιουργεί.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
BHMAgazino
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk