Συναγερμός ετοιμότητας σε εταιρείες ενέργειας λόγω κορωνοϊού

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι δημόσιες υποδομές και εταιρίες ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε εξέλιξης του κορωνοϊού

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι δημόσιες υποδομές και εταιρίες ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε εξέλιξης του κορωνοϊού.

Σε κατάσταση συναγερμού μπαίνουν όλες οι κρίσιμες υποδομές ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου της χώρας, με στόχο την λήψη προληπτικών μέτρων για την αδιάλειπτη λειτουργία τους ακόμη και αν η έξαρση του κορωνοϊού προσβάλλει μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού πληθυσμού.

Στόχος είναι να μείνουν όσο το δυνατόν ανεπηρέαστοι νευραλγικοί τομείς των ενεργειακών εταιρειών που λειτουργούν σε 24ωρη βάση, όπως μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, κέντρα ελέγχου ενέργειας, εγκαταστάσεις φυσικού αερίου κ.α για να μην απειληθεί η ενεργειακή ασφάλεια της χώρας.

Παράλληλα, στην αναβολή της ημερίδας που προγραμμάτισε για τους επενδυτές στο Σίτι του Λονδίνου, στις 23 Μαρτίου προχώρησε η ΔΕΗ εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk