Σωσίβιο από Interamerican στην PRIME Insurance

Οι ασφαλισμένοι του υποκαταστήματος της Κυπριακής εταιρείας στην Ελλάδα θα μπορούν να ανανεώνουν τα συμβόλαιά τους στην Interamerican

Σωσίβιο από Interamerican στην PRIME Insurance | tovima.gr

Στην Interamerican παραχωρεί η PRIME Insurance το δικαίωμα ανανέωσης ασφαλιστηρίων συμβολαίων Γενικών Ασφαλίσεων του υποκαταστήματός της στην Ελλάδα. Η Prime Insurance έχει έδρα στην Κύπρο, είναι συμφερόντων του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά και το τελευταίο διάστημα εμφάνιζε προβλήματα με τους δείκτες φερεγγυότητας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω εξέλιξη υπαγορεύεται από τις συνθήκες που διαμορφώνονται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, αλλά και από τον επιχειρησιακό σχεδιασμό τόσο της Interamerican  όσο και της PRIME Insurance. Η συνεργασία προβλέπει ότι η PRIME Insurance θα σταματήσει να εκδίδει νέα συμβόλαια από την 1η Απριλίου 2020 για τους κλάδους που αναφέρονται στη συμφωνία. Η PRIME Insurance θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πελάτες της στον κλάδο υγείας, μέχρι τη λήξη των συμβολαίων τους.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, με τη συμφωνία, η Interamerican αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση των δραστηριοτήτων της στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων, όπου έχει αναπτύξει ιδιαίτερη τεχνογνωσία και προϊοντικό εύρος, αυξάνοντας από έτος σε έτος το μερίδιό της κατέχοντας, πλέον, ηγετική θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Με την εν λόγω συνεργασία, αξιοποιούνται τα πλεονεκτήματα της εταιρείας και υποστηρίζεται ο στρατηγικός σχεδιασμός για τη βιώσιμη ανάπτυξή της.

Η PRIME Insurance με τη σειρά της, μετά τη δεκαετή και πλέον λειτουργία του υποκαταστήματός της στην Ελλάδα, εφεξής εστιάζει στρατηγικά να αναπτύξει τις εργασίες της στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά, όπου ασκεί όλους τους κλάδους ασφαλίσεων. Τόσο το δίκτυο των συνεργατών της αναφορικά με τη μεταφορά των συμβάσεών τους όσο και οι πελάτες της όσον αφορά στα συμβόλαιά τους, έχουν τη δυνατότητα επιλογής μιας ομαλής και επωφελούς εξέλιξης, που διασφαλίζεται από την αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία και το κύρος της Interamerican.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk