Προετοιμασία 5’,

 

Υλικά (για 2 σάντουιτς)

4 φέτες ψωμί ζυμωτό με προζύμι (ή άλλο της αρεσκείας μας)

3 φύλλα μαρουλιού, πολύ λεπτοκομμένα

6 κ.γ. ταραμοσαλάτα

1 μικρό βιολογικό αγγουράκι με τη φλούδα, κομμένο σε φέτες

2 κ.γ. κάππαρη

2 κ.γ. άνηθο ψιλοκομμένο

Απλώνουμε στον πάγκο 2 φέτες ψωμιού. Στρώνουμε πάνω τους το ψιλοκομμένο μαρούλι, από πάνω 3 κ.γ. σε κάθε φέτα, φετούλες αγγουριού, κάππαρη και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο άνηθο. Κλείνουμε με τις άλλες δύο φέτες ψωμιού.