Το σάντουιτς της επόμενη μέρας

Μια ιδέα για να αξιοποιήσουμε την ταραμοσαλάτα που περίσσεψε από το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Food styling: Καρολίνα Δωρίτη, φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη

Προετοιμασία 5’,

 

Υλικά (για 2 σάντουιτς)

4 φέτες ψωμί ζυμωτό με προζύμι (ή άλλο της αρεσκείας μας)

3 φύλλα μαρουλιού, πολύ λεπτοκομμένα

6 κ.γ. ταραμοσαλάτα

1 μικρό βιολογικό αγγουράκι με τη φλούδα, κομμένο σε φέτες

2 κ.γ. κάππαρη

2 κ.γ. άνηθο ψιλοκομμένο

Απλώνουμε στον πάγκο 2 φέτες ψωμιού. Στρώνουμε πάνω τους το ψιλοκομμένο μαρούλι, από πάνω 3 κ.γ. σε κάθε φέτα, φετούλες αγγουριού, κάππαρη και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο άνηθο. Κλείνουμε με τις άλλες δύο φέτες ψωμιού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk