• Αναζήτηση

Θ. Ξανθόπουλος: Η προσπάθεια ΝΔ-ΚΙΝΑΛ να «αφοπλίσουν» τους προστατευόμενους μάρτυρες, έπεσε στο κενό

«Με τις δύο γνωματεύσεις του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για τους προστατευόμενους μάρτυρες, επανήλθε η νομιμότητα τόνισε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής, Θεόφιλος Ξανθόπουλος

«Με τις δύο γνωματεύσεις του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου,  για τους προστατευόμενους μάρτυρες, επανήλθε η νομιμότητα. Οι μάρτυρες θα καταθέσουν όπως ακριβώς προβλέπει ο νόμος. Η προσπάθεια της πλειοψηφίας της Προκαταρκτικής Επιτροπής να αποκαλύψει στοιχεία της ταυτότητας των προστατευόμενων μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος, κατά παράβαση του νόμου, έπεσε στο κενό», τόνισε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος.

«Είναι προφανές ότι η απαράδεκτη απόπειρα των ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ να «αφοπλίσουν» τους προστατευόμενους μάρτυρες, βασικούς μάρτυρες στην μεγάλη υπόθεση του σκανδάλου Novartis,  αποκαλύπτοντας στοιχεία της ταυτότητας τους, απέτυχε», συμπλήρωσε ο κ. Ξανθόπουλος.

Και κατέληξε:

«Η νομιμότητα αποτελεί θεμέλιο του κράτους δικαίου. Καλούμε τους βουλευτές της πλειοψηφίας να μην επινοούν διαρκώς τρόπους προκειμένου να την παρακάμψουν. Γιατί υπάρχουν εισαγγελείς στον Αρειο Πάγο».

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk