ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10′

ΥΛΙΚΑ (για 4-6 μερίδες)

½ μοβ λάχανο, πολύ λεπτοκομμένο

1 ρόδι καθαρισμένο

2 αχλάδια καθαρισμένα και κομμένα σε μεσαίους κύβους

1 φρέσκο κρεμμυδάκι, πολύ ψιλοκομμένο

3 κ.σ. μαϊντανός χοντροκομμένος

200 γρ. ροκφόρ, σε μικρά κομμάτια

Για το ντρέσινγκ

2 κ.σ. λευκό ξίδι

½ κ.γ. μουστάρδα ντιζόν

60 ml ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ντρέσινγκ: Χτυπάμε σε ένα μπολ, με έναν αβγοδάρτη, το ξίδι με τη μουστάρδα. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το λάδι χωρίς να σταματήσουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε αλατοπίπερο, κατά βούληση.

Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά, εκτός από το τυρί. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε. Τέλος, ρίχνουμε από πάνω το τυρί.