Η Eurolife ERB στηρίζει το Κέντρο Υγείας Ανωγείων

Προσφέροντας ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας

Από αριστερά: Δημήτρης Αγαπίου, Υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λάμπρος Βαμβακάς, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής και εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης, Ελένη Μπορμπουδάκη, Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Eurolife ERB, Κωνσταντίνος Μερκούρης, Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Λαϊκό»

Η Eurolife ERB, τηρώντας την υπόσχεσή της να υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές κοινωνίες, προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση στην περιοχή των Ανωγείων Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία προσέφερε δύο υπερηχοτομογράφους τελευταίας τεχνολογίας στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, με σκοπό την αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή.

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Δήμο Ανωγείων και την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, παρέδωσε τον υπερσύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό, παρουσία θεσμικών και κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Κρήτης, του δημοσίου συστήματος υγείας και της τοπικής κοινωνίας.

Μεταξύ άλλων, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πανοσιολογιότατος κ. Τιμόθεος, Ηγούμενος της Μονής Βωσάκου και εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου, ο Υπουργός Υποδομών, Ιωάννης Κεφαλογιάννης, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, ο βουλευτής Ρεθύμνου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ανδρέας Ξανθός, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΜΕΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης, η διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, Ελένη Μπορμπουδάκη, οι υποδιοικητές της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης, Χάρης Λυδάκης και Δημήτρης Αγαπίου, ο δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης, διοικητικά στελέχη νοσοκομείων, εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, μέλη του δημοτικού συμβουλίου Ανωγείων, εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας, εκπρόσωποι συλλόγων, σωματείων και πολλοί κάτοικοι της περιοχής. Στην εκδήλωση, επίσης, τιμήθηκε για την προσφορά του ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Λαϊκό», Κωνσταντίνος Μερκούρης, ο οποίος προσφέρει εθελοντικά εδώ και πολλά χρόνια τις υπηρεσίες του στο Κ.Υ. Ανωγείων, εξετάζοντας τους κατοίκους της περιοχής.

«Όταν ανακοινώσαμε το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης, είχαμε υποσχεθεί ότι με τις δράσεις μας θα υποστηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες. Αυτήν την υπόσχεση κάνουμε πράξη σήμερα, προσφέροντας δύο σύγχρονους υπερηχοτομογράφους στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων. Είμαστε σίγουροι ότι με την κίνηση αυτή αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες υγείας που παρέχονται στους κατοίκους και την ευρύτερη περιοχή, χαρίζοντας περισσότερη αισιοδοξία και χαμόγελα σε όλους», ανέφερε σχετικά ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου.

Πρόκειται για δύο εξελιγμένα πολυμηχανήματα που συμβάλλουν στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση ακόμα και καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Ο υπερσύγχρονος ψηφιακός έγχρωμος υπερηχοτομογράφος, που βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Κ.Υ. Ανωγείων, χρησιμοποιεί προηγμένη μικροηλεκτρονική τεχνολογία και είναι κατάλληλος για πλήθος κλινικών εφαρμογών. Ο φορητός υπερηχοτομογράφος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιτρέπει στους επαγγελματίες υγείας να συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο μέσα από κλήσεις βίντεο και ήχου με ζωντανή ροή υπερήχων. Το Κέντρο Υγείας Ανωγείων, εξοπλισμένο, πλέον, με τα δύο μηχανήματα, καλύπτει όλη τη βόρεια ορεινή περιοχή του Μυλοποτάμου και του Μονοφατσίου, 11 χωριά και περισσότερους από 9.000 κατοίκους.

Με τη δράση αυτή, η Eurolife ERB αποδεικνύει τη δέσμευσή της να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών, στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες. Τα οφέλη από την τοποθέτηση των δύο υπερηχοτομογράφων είναι πολλαπλά, καθώς η χρήση τους όχι μόνο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας του Κ.Υ. Ανωγείων, αλλά βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων της περιοχής. Η Eurolife ERB πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη δράση ως μέρος του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, μέσω του οποίου έχει δεσμευθεί να υποστηρίζει την κοινωνία και τους ανθρώπους, εστιάζοντας σε ό,τι έχει αξία για τους ίδιους και τη ζωή τους.

Σχετικά με τον Όμιλο Eurolife ERB

Ο Ασφαλιστικός Όμιλος Eurolife ERB αποτελεί μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd., εταιρείας συμμετοχών που, μέσω των θυγατρικών της, δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις κατά ζημιών, σε αντασφαλίσεις και σε διαχείριση επενδύσεων. Ο Όμιλος Eurolife ERB μέσω των εταιρειών του σε Ελλάδα και Ρουμανία σχεδιάζει, διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τις εταιρείες Eurolife ERB Α.Ε.Α.Ζ. και Eurolife ERB Α.Ε.Γ.Α και τη μεσιτική ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α. Κατέχει ηγετική θέση στο bancassurance ενώ παράλληλα συνεργάζεται με ευρύ δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Στη Ρουμανία δραστηριοποιείται με τη Eurolife ERB Asigurari de Viata και τη Eurolife ERB Asigurari Generale.

Ο Όμιλος Eurolife ERB επιτυγχάνει σταθερά ισχυρή κερδοφορία, διαθέτει υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που υπερκαλύπτει τις ευρωπαϊκές εποπτικές απαιτήσεις με σκοπό να είναι κάθε στιγμή σε θέση να εκπληρώνει άμεσα τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για τους ασφαλισμένους του. Ο Όμιλος Eurolife ERB, αναγνωρίζοντας την ευθύνη του απέναντι στην κοινωνία, έχει δεσμευθεί να επιστρέφει σε αυτήν μέρος των κερδών του κάθε χρόνο. Μέσα από το «+πράττουμε», ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στέκεται έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους, με ουσιαστικές δράσεις και επενδύσεις: (α) για την ποιότητα ζωής και την αναβάθμισή της, (β) για την προώθηση της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, (γ) για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, με περισσότερες επιλογές και αισιοδοξία για το μέλλον.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk