Εκεί που περιμέναμε την περιβόητη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ με λεπτομέρειες για την πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα και του Βινυλίου πέσαμε πάνω στην ανακοίνωση αποχώρησης του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του από το κανάλι του Φαλήρου.

Με ένα λιτό κείμενο στην επίσημη σελίδα του Ράδιο Αρβύλα στο Facebook η παρέα από την Θεσσαλονίκη εξηγεί τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αφήνοντας αιχμές κατά του σταθμού.

«Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο. Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια διαψεύδουν τα όσα γράφονταν εδώ και καιρό για τις συνεχείς αναβολές της πρεμιέρας τους και τις απαιτήσεις που είχαν σχετικά με τις ημέρες και την ώρα προβολής υπογραμμίζοντας ότι τα παρακολουθούσαν τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας συνάδελφος δημοσιογράφος δεν επικοινώνησε μαζί τους «αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ».

ΣΚΑΙ: «Τηρήσαμε στο έπακρο αυτά που είχαμε συμφωνήσει»

Επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι του Νέου Φαλήρου δεν έχει βγει μέχρι στιγμής ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι τηρήθηκε από την πλευρά τους στο έπακρο ότι είχε συμφωνηθεί με τον Αντώνη Κανάκη και ότι στην ουσία εκείνος έθεσε τον εαυτό του εκτός με τις συνεχείς αναβολές, τις παράλογες απαιτήσεις του ακόμα και τις παρεμβάσεις του στο πρόγραμμα.

Μετά και τον τρόπο που αποφάσισε να ανακοινώσει το διαζύγιο του με το σταθμό, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ρήξη με το κανάλι είναι οριστική.

Μένει να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα των Ράδιο Αρβύλα.