STARTUPPER MAG

Το μηνιαίο περιοδικό της ελληνικής Startup σκηνής

· Ενημερωθείτε για το σήμερα και το αύριο σε Ελλάδα και εξωτερικό

· Πώς και πού θα κάνετε τα πρώτα σας βήματα

· Ποια είναι τα εργαλεία χρηματοδότησης και τα κέντρα υποστήριξης

· Ακολουθήστε παραδείγματα επιτυχημένων επιχειρήσεων

Και σχεδιάσετε τη δική σας startup.

Σε αυτό το τεύχος

Eνα μεγάλο αφιέρωμα στις τεχνολογικές τάσεις που θα απασχολήσουν όλους εμάς και ειδικά τις επιχειρήσεις το 2020 καθώς και όλες τις τεχνολογίες που θα δούμε στα αυτοκίνητά μας τα επόμενα έτη. Παράλληλα θα βρείτε θέματα για την αναπτυσσόμενη αγορά delivery φαγητού online, με όλους τους παίκτες και σε Ελλάδα και εξωτερικό, για το πως το Ισραήλ έχει μετατραπεί σε ένα Startup Nation αλλά και μια πολύ χρήσιμη συμβουλή για τον νέο κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων – GDPR.

Τέλος, παρουσιάζουμε την «Netdata», μια πετυχημένη Startup του 50άρη founder, Κώστα Τσαούση αλλά και δυο νέες Startups που θέλουν να αλλάξουν τα πάντα στο Leasing αυτοκινήτων.

Το «STARTUPPER MAG», που κυκλοφορεί κάθε τελευταία Κυριακή κάθε μήνα, καταγράφει και αναλύει όσα συμβαίνουν στο πολλά υποσχόμενο οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να ανοίξει τον κόσμο της νέας επιχειρηματικότητας και των Startups στο ευρύ κοινό, ενημερώνοντας για το σήμερα και το αύριο αλλά και βοηθώντας τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες να σχεδιάσουν την πορεία τους μέσα από μια δύσκολη αλλά πολύ συναρπαστική διαδρομή, γεμάτη ευκαιρίες για τους ίδιους αλλά και για τη χώρα μας.

Την ευθύνη της έκδοσης του «STARTUPPER MAG» έχει η ομάδα του Startupper.gr, το οποίο αποτελεί ένα από τα λίγα ηλεκτρονικά μέσα που παρακολουθεί την ελληνική Startup σκηνή και το μοναδικό που έχει εστιάσει τη θεματολογία του στη νεοφυή επιχειρηματικότητα, παρακολουθώντας όλα όσα συμβαίνουν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και

στο εξωτερικό. Το Startupper.gr αποτελεί το βασικό σημείο αναφοράς, από το οποίο περνούν όλες οι ειδήσεις που αφορούν το οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα, ενώ στα πέντε και πλέον χρόνια της λειτουργίας του έχει βρεθεί σε εκατοντάδες εκδηλώσεις, είτε αυτές συμβαίνουν στο εσωτερικό της χώρας, είτε στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό το «STARTUPPER MAG» αποτελεί μια φυσική εξέλιξη για το Startupper.gr και του Westart.gr αποτελώντας το πρώτο και ταυτόχρονα το μοναδικό περιοδικό που έρχεται να καταγράψει την ελληνική Startup σκηνή σε συνεργασία φυσικά με το κύρος και την δύναμη μιας ιστορικής εφημερίδας όπως «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».