Στην Αθήνα ο κύπριος ΥΠΕΞ Νίκος Χριστοδουλίδης

Για επίσημη επίσκεψη, έπειτα από πρόσκληση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια – θα υπογράψουν μνημόνιο συνεργασίας των δύο ΥΠΕΞ

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Τη Δευτέρα αναμένεται στην Αθήνα ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, για επίσημη επίσκεψη, έπειτα από πρόσκληση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια.
 Αναμένεται να  υπογράψει Μνημόνιο Κατανόησης για Πολιτικές Διαβουλεύσεις και Τεχνική Συνεργασία με τον ομόλογό του Νίκο Δένδια.
Ο κ. Χριστοδουλίδης θα γίνει δεκτός σε χωριστές συναντήσεις από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συμφωνα με ανακοίνωση από τη Λευκωσία ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου «θα έχει κατ` ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια, μετά το πέρας της οποίας θα ακολουθήσουν διευρυμένες διαβουλεύσεις με συμμετοχή υπηρεσιακών αντιπροσωπειών των Υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών».

Χριστοδουλίδης και Δένδιας θα υπογράψουν Μνημόνιο Κατανόησης για Πολιτικές Διαβουλεύσεις και Τεχνική Συνεργασία μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών Κύπρου και Ελλάδας.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk