Οι εκπτώσεις είναι η περίοδος που το αίμα των φανατικών του shopping «βράζει». Μιλάμε βέβαια για άτομα που δεν αρκούνται απλά στη βόλτα στα μαγαζιά και το χάζεμα των βιτρινών, αλλά που ζούνε για τη στιγμή που θα γεμίσουν τις τσάντες τους με τις καλύτερες προσφορές της αγοράς.

Για τους ψαγμένους shoppers όμως, οι εκπτώσεις δεν περιορίζονται μόνο σε συγκεκριμένες περιόδους τον χρόνο, αλλά συμβαίνουν κάθε μέρα! Και μάλιστα, είναι κυριολεκτικά στο χέρι τους, αφού από το κινητό τους μπορούν να επιλέξουν στοχευμένα τις προσφορές που παρέχονται σε συγκεκριμένα καταστήματα ή υπηρεσίες.

Συλλέξτε και εξαργυρώστε Bonus πόντους

Κάνοντας τις συναλλαγές σας με τις Bonus κάρτες της Alpha Bank, συλλέγετε πόντους. Για κάθε Ευρώ αγορών που πραγματοποιείτε σε οποιαδήποτε επιχείρηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Υπάρχουν και οι συνεργαζόμενες Bonus επιχειρήσεις, οι οποίες δίνουν διπλάσιους Bonus πόντους με τις αγορές σας, ενώ με τους Μεγάλους Συνεργάτες του προγράμματος κερδίζετε 4 Bonus πόντους για κάθε ευρώ των αγορών σας

Πώς μπορείτε να εξαργυρώσετε αυτούς τους πόντους;

Πραγματοποιώντας μία οποιαδήποτε συναλλαγή στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, μπορείτε απλά και γρήγορα να εκμεταλλευτείτε μοναδικές προσφορές. Οι προσφορές αυτές ανανεώνονται διαρκώς για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Bonus App: O «χάρτης» των προσφορών

Στην εύρεση της κατάλληλης για εσάς προσφοράς, θα σας «λύσει» τα χέρια το Bonus App, το οποίο είναι διαθέσιμο σε Android και iOS.

Δημιουργήστε το εξατομικευμένο προφίλ σας, επιλέγοντας τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν και που βρίσκονται κοντά σας. Δεν χρειάζεται πια το τρέξιμο στα μαγαζιά, όταν πολύ απλά μπορείτε να δείτε από το κινητό σας τι βρίσκεται σε προσφορά και πού.

Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να μη χρειαστεί να πάτε καν στο κατάστημα, αφού αρκετοί είναι οι συνεργάτες του προγράμματος που παρέχουν την επιλογή της online εξαργύρωσης πόντων.

Παράλληλα, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να δουν πώς μπορούν να κερδίσουν Bonus πόντους.

Μέχρι το τέλος του έτους, οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις προσφέρουν σε καθημερινή βάση τη δυνατότητα των διπλάσιων Bonus πόντων. Κάθε μέρα είναι διαφορετική: υπάρχει Fashion Day, Entertainment Day, Dining Day, Travel Day, Auto-Moto Day… Συνεπώς, πάρτε το κινητό ανά χείρας και οργανωθείτε!

Μοναδικές προσφορές

Οι χρήστες του Bonus App μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικές προσφορές.

Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος για τις καθημερινές αγορές του σπιτιού, να συλλέξετε πόντους και να κερδίσετε 20% έκπτωση στην αξία των αγορών σας. Παράλληλα, στο Bonus App μπορείτε να δείτε τα προϊόντα της ημέρας που μπορείτε να αποκτήσετε μόνο εξαργυρώνοντας Bonus πόντους.

Επιπλέον, για τις μετακινήσεις σας, στα επιλεγμένα καταστήματα BP με το σήμα Bonus μπορείτε να κερδίσετε όλο τον ΦΠΑ 24% εξαργυρώνοντας τους πόντους σας. Για παράδειγμα, αν αγοράσετε καύσιμα αξίας 50 ευρώ, η καθαρή τους αξία είναι 40,32 ευρώ και ο ΦΠΑ είναι 9,68 ευρώ. Εξαργυρώνοντας 6.000 Bonus πόντους έχετε κέρδος όλη την αξία του ΦΠΑ και άρα πληρώνετε σχεδόν 10 ευρώ λιγότερο.

Αν θέλετε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο χέρι σας, στα καταστήματα τηλεπικοινωνίας Vodafone μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας και να αποκτήσετε ένα smartphone. To ίδιο ισχύει και για μία ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως ακουστικά, handsfree και συσκευές σταθερού τηλεφώνου.

Στα καταστήματα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών «Κωτσόβολος», μπορείτε να εξαργυρώσετε Bonus πόντους και να κερδίσετε έως και το 100% της αξίας των αγορών σας. Αυτό ισχύει τόσο για τα φυσικά καταστήματα, όσο και για αγορές online ή τηλεφωνικά.

Για την τελευταία λέξη της μόδας, στα πολυκαταστήματα Attica αγοράστε επώνυμα ρούχα, υποδήματα και καλλυντικά και κερδίστε έως και 100 ευρώ έκπτωση, εξαργυρώνοντας Bonus πόντους.

Μήπως πεινάσατε μετά από όλα αυτά τα ψώνια; Κάντε εύκολα online κράτηση σε ένα από τα εκατοντάδες Bonus εστιατόρια μέσω του e-table και κερδίστε 100 Bonus πόντους καταχωρώντας τον αριθμό της Bonus κάρτας σας. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλες επιλογές εστίασης και διασκέδασης, οι οποίες σας επιβραβεύουν με διπλάσιους Bonus πόντους.

Για τους λάτρεις του shopping, το Bonus δεν είναι πρόγραμμα. Είναι εμπειρία.