Το σχέδιο για 13η σύνταξη

Τον Ιανουάριο θα αποφασίσει η κυβέρνηση την ανακατανομή των 908 εκατ. ευρώ, κονδύλι που θα κατευθυνθεί πάλι προς τους συνταξιούχους και είναι το εκλογικό επίδομα ΣΥΡΙΖΑ που το ονόμασε «13η σύνταξη»

Πριν από τα Χριστούγεννα, 200.000 νοικοκυριά των πλέον ευάλωτων στρωμάτων της κοινωνίας θα λάβουν κοινωνικό μέρισμα από 500 έως και 1.000 ευρώ.

Μέσα στον Ιανουάριο στη συνέχεια, αναμένεται να κλειδώσουν οι αποφάσεις  της κυβέρνησης για την ανακατανομή των 908 εκατ. ευρώ της λεγόμενης «13ης σύνταξης» την οποία κατέβαλε βιαστικά το περασμένο Πάσχα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με έντονα ψηφοθηρικά χαρακτηριστικά.

Το υπουργείο Οικονομικών έχει εγγράψει στον προϋπολογισμό του 2020, το ποσό των 908 εκατ. ευρώ το οποίο χρηματοδότησε φέτος το εκλογικό επίδομα ΣΥΡΙΖΑ αλλά η κυβέρνηση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν προτίθεται να συντηρήσει πρακτικές επιδοματικής πολιτικής.

-Ποια είναι τα κυβερνητικά σχέδια για την κατανομή του κονδυλίου των 908 εκατ. ευρώ στους συνταξιούχους

-Θα δοθεί 13η σύνταξη το 2020;

-Πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις

Διαβάστε περισσότερα στα ΝΕΑ που κυκλοφορούν τη Δευτέρα

Οικονομία
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk