Προανακριτική: Kαταθέτει ο Κωνσταντίνος Φρουζής

Χωρίς την παρουσία του Παύλου Πολάκη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου καταθέτει αυτήν την ώρα ενώπιον της Προανακριτικής της Βουλής ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis κ. Κωνσταντίνος Φρουζής

Χωρίς την παρουσία του Παύλου Πολάκη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου καταθέτει αυτήν την ώρα ενώπιον της Προανακριτικής της Βουλής ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis κ. Κωνσταντίνος Φρουζής.

Ο κ. Φρουζής καταθέτει στο πλαίο της προανακριτική έρευνας που διενεργεί η αρμόδια Επιτροπής της Βουλής για την ανάμειξη του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στη δικαστική έρευνα για την υπόθεση «Novartis».

Από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή παρευρίσκεται μόνο ο εισηγητής κ. Σπύρος Λάππας.

Νωρίτερα είχε απορριφθεί κατά πλειοψηφία του αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για την ανάκληση της εξαίρεσης των Παύλου Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου όπως επίσης και το αίτημα Παπαγγελόπουλου για την εξαίρεση των μελών της Προανακριτικής Επιτροπής Κώστα Κυρανάκη και Θάνο Πλεύρη από την πλευρά της Ν.Δ. και Βασίλη Κεκγέρογλου από το ΚΙΝΑΛ.

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk