• Αναζήτηση
 • Κυριακή στην παραλία για Μητσοτάκη

  Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν λένε να υποχωρήσουν, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία

  Τι και αν βρισκόμαστε στα τέλη Οκτωβρίου, το καλοκαίρι δεν λέει να φύγει.

  Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν λένε να υποχωρήσουν, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία.

  Ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους είναι και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα Κυριακή το πρωί βρήκε την ευκαιρία να κάνει μπάνιο με φίλους του στην παραλία της Καλογριάς.

  Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στην περιοχή από χθες το μεσημέρι, όπου έδωσε το παρών μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα στα εγκαίνια της οικίας του Πάτρικ Λη Φέρμορ, ενώ στη συνέχεια διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Καρδαμύλης.

  Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί ήταν αυτοί που συνομίλησαν μαζί του.

  Μάλιστα, σύμφωνα με το tharrosnews.gr, όταν βγήκε από τη θάλασσα πλησίασε μια παρέα νέων, οι οποίοι έκπληκτοι είδαν τον πρωθυπουργό να φτάνει κοντά τους, με τους οποίους συνομίλησε για αρκετή ώρα.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk