• Αναζήτηση
 • Παπαχριστόπουλος για προσφυγικό : Δεν προσφέρεται για αντιπολίτευση -Απαιτεί εθνική συνεννόηση

  Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος εκτίμησε ότι το προσφυγικό δεν προσφέρεται για αντιπολίτευση και τόνισε ότι να υπάρξει εθνική συνεννόηση

  «Επιβάλετε Μητσοτάκης και Τσίπρας να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για το προσφυγικό», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

  Μιλώντας στο ραδιόφωνο ΕΛΛΑΔΑ 94,3 και τον Βαγγέλη Γιακουμή, ο κ Παπαχριστόπουλος σημείωσε ότι το προσφυγικό δεν προσφέρεται για αντιπολίτευση και τόνισε ότι «πρέπει όλα τα κόμματα να καθίσουμε να δούμε τι θα κάνουμε σε ένα εθνικό θέμα όπως αυτό, ώστε να πιέσουμε την Ευρώπη».

  «Τους πρόσφυγες δεν τους φέρνει ούτε ο Μητσοτάκης ούτε ο Τσίπρας»

  «Τους πρόσφυγες δεν τους φέρνει ούτε ο Μητσοτάκης ούτε ο Τσίπρας. είναι εθνικό θέμα. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις των πολιτών όταν δίπλα στην πόρτα τους θα έχουν πρόσφυγες και πρώτος εγώ το λέω ότι όλοι μας θέλουμε την ησυχία μας, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Να μην τους δεχτούμε;» ανέφερε και πρόσθεσε ότι στο θέμα χρειάζεται να υπάρξει σύνεση και προσοχή και ότι επιβάλλεται η εθνική συνεννόηση.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk