Ο Γιώργος Μπόγρης αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό για λογαριασμό του Προμηθέα κι επέστρεψε με τη φανέλα των Πατρινών στο ΟΑΚΑ να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Οι σχέσεις του Έλληνα ψηλού με τους φίλους των πρασίνων είναι ιδιαίτερες, λόγω της παρουσίας του στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια κι αυτό φάνηκε και στο αποψινό παιχνίδι με το τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, η είσοδος του Μπόγρη στο παρκέ του ΟΑΚΑ ξεσήκωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος γιούχαρε τον Έλληνα ψηλό, που τα άκουσε για ακόμη μια φορά από την πράσινη κερκίδα.

Όλα άρχισαν λίγα λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου, όταν ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, σήκωσε από τον πάγκο τον Μπόγρη για να τον βάλει στο ματς.

Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού «έφαγε» έντονη γιούχα όταν σηκώθηκε να περάσει στα ματς, με αποτέλεσμα να κάνει μια χειρονομία προς την κερκίδα (σαν να έλεγε «αποθεώστε με»).

Τότε, ο κόσμος τα έψαλλε ακόμα πιο χοντρά στον Μπόγρη, ενώ φάνηκε να είχε και έναν διάλογο με κάποιους από τους φίλους του Παναθηναϊκού.