Εδώ και πάρα πολλά χρόνια η Chipita αποτελεί σταθερό αρωγό του αθλητισμού χορηγώντας εμβληματικούς συλλόγους και διεθνείς διοργανώσεις όπως η Turkish Airlines EuroLeague. Η περεταίρω διάδοση των αξιών που αντανακλά ο αθλητισμός αποτελεί βασικό άξονα στη φιλοσοφία της Chipita, με τις ενέργειες της εταιρείας να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση καθιστώντας τη ουσιαστικό και αναπόσπαστο συνοδοιπόρο του αθλητισμού στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Chipita και το διεθνές brand 7DAYS Croissant συνεργάζonται για τέταρτη συνεχή χρονιά με τους κορυφαίους οργανισμούς του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το 7DAYS, το No1 croissant παγκοσμίως αποτελεί Premium Partner της Turkish Airlines EuroLeague, θεσμό με παγκόσμια εμβέλεια και στενούς δεσμούς με ελληνικούς συλλόγους όπως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Ολυμπιακός.

Έτσι, το 7DAYS Croissant συνεχίζει να στηρίζει και αυτή τη χρονιά τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Παράλληλα, η ειλικρινής δέσμευση της Chipita για τη στήριξη του αθλητισμού αντανακλάται και στη στήριξη της διοργάνωσης 7DAYS EuroCup στην οποία η εταιρεία είναι Naming Partner. Το 7DAYS EuroCup φιλοξενεί κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με την χαρά της εταιρείας να είναι ιδιαίτερα μεγάλη αφού τη φετινή χρονιά συμμετέχει και ο Προμηθέας Πατρών.  Μάλιστα η συγκυρία αυτή ήταν ιδιαίτερα ευτυχής καθώς ο Προμηθέας Πατρών αποτελεί τον πρώτο ελληνικό σύλλογο που συμμετέχει στο θεσμό έπειτα από 4 χρόνια.

Η διαχρονική σχέση της Chipita με το εγχώριο μπάσκετ ενισχύεται περισσότερο καθώς το “Molto” αποτελεί επίσημο χορηγό σημαντικών ελληνικών συλλόγων της Βasket League όπως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο ΠΑΟΚ και ο Προμηθέας Πατρών.

Η δραστηριοποίηση της Chipita ως ενεργός υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού  συμβάλλει στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας και του αγωνιστικού επιπέδου των ομάδων, προάγοντας με αυτό τον τρόπο την ενασχόληση της νέας γενιάς με τον αθλητισμό και τη διάδοση του αθλητικού ιδεώδους.

Η Chipita εύχεται στους συλλόγους που συμμετέχουν στην Turkish Airlines EuroLeague, στο 7DAYS EuroCup καθώς και τη Basket League μια καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη υγεία για τους αθλητές και επιτυχίες.