• Αναζήτηση
 • ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική: Διπλά δειλός ο κ. Μητσοτάκης

  Η φαρσοκωμωδία της απόπειρας να διωχθούν όσοι ανέδειξαν το σκάνδαλο Novartis και όχι όσοι το διέπραξαν», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε άτυπη ενημέρωση του κόμματος

  Για φαρσοκωμωδία κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ στη υπόθεση της Novartis, μια μέρα πριν η ΝΔ ανακοινώσει και επίσημα τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το θέμα.

  Η φαρσοκωμωδία της απόπειρας να διωχθούν όσοι ανέδειξαν το σκάνδαλο Novartis και όχι όσοι το διέπραξαν, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε στάδιο δικαστικής διερεύνησης, συνεχίζεται με νέα επεισόδια», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε άτυπη ενημέρωση του κόμματος.

  Αναφέρεται σε φθηνό τακτικισμό που σκαρφίστηκε ο κος Μητσοτάκης, ώστε να μην αντιμετωπιστεί ενιαία η υπόθεση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα.

  «Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός. Και απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο και απέναντι στον εσωκομματικό του εφιάλτη», τονίζει η Κουμουνδούρου.

  Καλεί τον Πρωθυπουργό «εκ νέου, αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει είτε σε εξεταστική είτε σε προανακριτική για όλους όσους κατονομάζει ο κος Σαμαράς στη μήνυσή του και να μη ψάχνει τερτίπια για να ξεφύγει.

  Για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία»

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk