Αστεία, selfies, δώρα, high five και… γεωργικές εργασίες περιελάμβανε η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε δημοτικό σχολείο του Γαλατσίου για την τέλεση του αγιασμού ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο πρωθυπουργός έτυχε θερμής υποδοχής στο σχολείο από μαθητές, δασκάλους και γονείς, οι οποίοι τον χειροκρότησαν κατά την άφιξή του, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τον προσέγγισαν για να του μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν χάλασε χατίρι, ιδιαίτερα στους μικρούς φίλους.

Ο πρωθυπουργός, αφού έκανε high five με έναν πιτσιρικά, τον ρώτησε τι ομάδα είναι. Ο μαθητής του απάντησε ότι είναι Παναθηναϊκός, λαμβάνοντας μια… ξενερωμένη απάντηση από τον πρωθυπουργό. Αφού γέλασαν, τον αγκάλιασε και του ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά.


Στη συνέχεια, έβγαλε το σακάκι, σήκωσε τα μανίκια και βοήθησε τα παιδιά να φυτέψουν μία ελιά στον κήπο του σχολείου, ενώ οι μαθητές του επιφύλαξαν μία έκπληξη, προσφέροντάς του μία μικρή γλάστρα με βασιλικό, το χώμα της οποίας προέρχεται από κομποστοποίηση που έκαναν επιμελώς σε σχολική δράση την προηγούμενη χρονιά.