• Αναζήτηση

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ζέρβα : Η γραβάτα και οι αιχμές κατά Τσίπρα

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρωί του Σαββάτου στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού για τα εγκαίνια της 84η ΔΕΘ

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το πρωί του Σαββάτου στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού για τα εγκαίνια της 84η ΔΕΘ.

Υποδεχόμενος τον πρωθυπουργό, στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης ο κ. Ζέρβας τον καλωσόρισε και του χάρισε μία γραβάτα που φέρει το λογότυπο του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το voria.gr o κ. Μητσοτάκης αφού τον ευχαρίστησε, φωτογραφίζοντας τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Είναι πολύ όμορφη και επειδή εμείς φοράμε γραβάτες είναι ένα δώρο για το οποίο, είμαι σίγουρος, ότι εάν το χάριζες σε άλλους, δεν θα το εκτιμούσαν ιδιαίτερα. Οπότε σε ευχαριστώ πάρα πολύ».

Το αρχικά προγραμματισμένο ραντεβού των δυο ανδρών για χθες βράδυ αναβλήθηκε, καθώς το πρόγραμμα του πρωθυπουργού ήταν πολύ πιεσμένο και αποφασίστηκε να γίνει στο δημαρχείο σήμερα το πρωί, αντί του ξενοδοχείου The Met που είχε επιλεγεί στην αρχή.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη ΔΕΘ όπου θα συναντηθεί αρχικά με το ΔΣ του εκθεσιακού φορέα και τους εργαζόμενους του.

Κατόπιν, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα περίπτερα της 84ης Έκθεσης, ενώ στις 13:20 θα βρεθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης για TAP 2 OPEN Bootcamp.

Υπενθυμίζεται ότι στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

 

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk