Ο Άγιαξ αντιμετωπίζει τον ΑΠΟΕΛ για τα Play off του Champions League με μοναδικό στόχο την πρόκριση και την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Αίαντα, Έρικ Τεν Χαγκ αναφέρθηκε στις δύο μάχες με τους Κύπριους και κράτησε χαμηλά την μπάλα τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν θα υποτιμήσει τους Κύπριους και πως θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση τους ομίλους, ενώ παράλληλα ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε με πολύ καλά λόγια για την κυπριακή ομάδα .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως περιμένει το παιχνίδι: »Περιμένουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ξέρουμε τον αντίπαλο. Είναι ένας καλός αντίπαλος. Είμαστε έτοιμοι».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ θα παίξει αμυντικά: «Είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για το αν θεωρεί πως θα είναι ένα ήρεμο βράδυ για την ομάδα του: «Ελπίζω πως ναι και ελπίζω πως θα πάρουμε τη νίκη».

Για τον Πρόμες και τον Ζιγιέκ: «Δεν υπάρχει κάποιο νέο για τον Πρόμες. Ο Ζιγιέκ είναι σε καλή κατάσταση δείχνει ότι θα παίξει».

Για το αν συγκρίνεται ο ΑΠΟΕΛ με τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε χωρίς να αρχίσει ο αγώνας. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα με πάθος, με ιστορία και θέληση. Θα παλέψουν μέχρι τέλους. Εμάς ο στόχος μας είναι η νίκη και να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας και θα δώσουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα».