Η Σλόβαν Μπρατισλάβας επικράτησε με 4-0 στην έδρα της Σερέντ στο τελευταίο της ματς πριν τον αγώνα της Πέμπτης (22/8) με τον ΠΑΟΚ στην έδρα της.

Ο Αντράζ Σποράρ, ένας από τους καλύτερους παίκτες των Σλοβάκων μίλησε για την πορεία της ομάδας του αλλά και για τις μάχες με τον Δικέφαλο.

Αρχικά τόνισε: «Δε θα παραπλανηθούμε. Από τη στιγμή που προκριθήκαμε στα play-offs, έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι που είναι μπροστά μας. Καταφέραμε να το διαχειριστούμε και δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα με τη Σερέντ.

Δεν θα είναι εύκολο, σίγουρα υπάρχουν μεγάλες διαφορές, αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Το 4-0 ήταν καλό, αλλά το Europa League μας περιμένει και θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό»

Για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ επισήμανε: «Πρέπει να είναι sold out για έναν τέτοιο αγώνα. Πρώτα από όλα, θα πρέπει να προετοιμαστούμε πλήρως για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για όλα.

Όλοι μας θέλουμε να παίξουμε σε πολλούς μεγάλους αγώνες. Τώρα, μπορούμε να το κάνουμε. Θέλουμε να δείξουμε ότι κανένας δε μπορεί να έρθει στην έδρα μας και να κερδίσει. Παίζουμε στην έδρα μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε».