Το σίριαλ Νεϊμάρ συνεχίζεται και φαίνεται πως θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα, αφού πλέον και ο Τόμας Τούχελ πήρε θέση σχετικά με το μέλλον του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός τόνισε ότι ο Νεϊμάρ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, αν δεν βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Μετά την ήττα από τη Ρεν για το γαλλικό πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν αγωνίστηκε ο Νεϊμάρ, ο Τούχελ ήταν ξεκάθαρος, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της Παρί με Μπαρτσελόνα κι Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν νομίζω ότι η απουσία του Νεϊμάρ επηρέασε την ομάδα. Δεν θα φύγει χωρίς να αποκτηθεί άλλος παίκτης, δεν είναι δυνατόν. Οι μεταγραφές είναι ακόμα ανοικτές για δέκα μέρες. Νομίζετε ότι το θέμα θα κριθεί αύριο ή μεθαύριο; Δεν έχει σημασία τι σκέφτομαι εγώ, αλλά το γεγονός ότι δεν είχα στη διάθεσή μου τον ποδοσφαιριστή, επειδή δεν έχει προπονηθεί καθόλου με τους άλλους και υπήρχε μεγάλο ρίσκο τραυματισμού. Δεν έχει αλλάξει κάτι, αν μείνει θα έχουμε έναν παίκτη που θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε» ήταν τα λόγια του Τούχελ.