Ο Ταϊρις Ράις έκλεισε τον… κύκλο των αφίξεων σήμερα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ήταν ο τελευταίος χρονικά που έφτασε για λογαριασμό των πρασίνων.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Νίκο Ζήση πριν αποφασίσει να απαντήσει θετικά στον Παναθηναϊκό, ενώ υποσχέθηκε σκληρή δουλειά.

Αρχικά, μίλησε για τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα πολύ ιστορικό κλαμπ, το οποίο γνωρίζουν όλοι στην Ευρώπη. Όλοι ξέρουν τι εστί Παναθηναϊκός. Είμαι ανυπόμονος για να ξεκινήσουμε».

Για τον στόχο του με τον Παναθηναϊκό: «Όπως κάθε χρόνο στόχος μου είναι να κερδίσω! Πάντα θέλεις να παλεύεις σκληρά, να είσαι ανταγωνιστικός και να βρεθείς σε θέση να διεκδικείς τίτλους. Αυτό θέλω να κάνω και με τον Παναθηναϊκό».

Για το κίνητρο που απέκτησε με την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα: «Σίγουρα! Νιώθω ότι εδώ ανήκω κι ότι είναι κάτι που αξίζω γι’ αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία από ένα τόσο ιστορικό κλαμπ, το οποίο με πίστεψε κι είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα!

Για το τι να περιμένουν από τον ίδιο οι φίλαθλοι: «Ενέργεια, οργάνωση και πνεύμα νικητή Θα παλέψω, ξέρω ότι αυτό θέλουν οι οπαδοί κι αυτό θέλω κι εγώ. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά».

Αν μίλησε για τον Ζήση: «Ναι φυσικά! Παίξαμε μαζί την περασμένη σεζόν. Εκτιμώ την άποψη του».

Για τη νέα σεζόν: «Πρέπει να παίξουμε μαζί! Έχουμε ένα ξεχωριστό γκρουπ, πολύ καλό στην επίθεση, συνεπώς το σκοράρισμα δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς. Αλλά θα πρέπει να παίξουμε και άμυνα και να μάθουμε να παίζουμε μαζί. Αν ο καθένας βρει τον ρόλο του τότε θα έχουμε μια εξαιρετική σεζόν»