Ο Βαγγέλης Μάντζαρης παρότι πριν από μερικές μέρες «κόπηκε» από την αποστολή της Εθνικής για το Παγκόσμιο, ξανακλήθηκε εκτάκτως από τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο γκαρντ της Ούνιξ Καζάν αποδέχθηκε άμεσα την πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού, για να συμμετάσχει στα φιλικά που θα δώσει η Εθνική ομάδα στην Κίνα, μετά τη έλλειψη γκαρντ που προέκυψε από τους τραυματισμούς των Σλούκα και Αθηναίου.

Στην περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά για τον Σλούκα θα είναι ο γκαρντ, που θα πλαισιώσει τους ήδη υπάρχοντες στην ομάδα και ο παίκτης που θα κλείσει τη 12αδα. Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως τα δεδομένα είναι 50-50 μεταξύ των δύο, καθώς οριακά θα προλάβει, αν προλάβει, την πρώτη φάση του Μουντομπάσκετ ο Σλούκας.

Μάλιστα, σήμερα πήγε στην κινεζική πρεσβεία στην Αθήνα προκειμένου να ετοιμάσει τα χαρτιά για την έκδοση της βίζας του που θα του επιτρέψει να ταξιδέψει στην Κίνα.

Η ΕΟΚ, από τη μεριά της, ενημέρωσε την Ούνιξ ως όφειλε και έτσι ακυρώθηκε το εισιτήριο του Μάντζαρη με προορισμό το Καζάν.