Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές του πρώτου παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν, στην Μπρατισλάβα, για τα play offs του Europa League. H UEFA επέλεξε να ορίσει τον 42χρονο Κροάτη, Ιβάν Μπέμπεκ. O 42χρονος Κροάτης διαιτητής έχει πολυετή διεθνή εμπειρία από ευρωπαϊκούς αγώνες και δεν είναι η πρώτη φορά που θα διαιτητεύσει αγώνα ελληνικής ομάδας.

Η αρχή έγινε τη σεζόν 2009-10, όταν διεύθυνε τις δύο ήττες του Παναθηναϊκού από την Σπάρτα Πράγας για τα προκριματικά του Champions League και από τη Γαλατασαράι για τους ομίλους του Europa League.

To 2010-11 ήταν ο διαιτητής στη μεγάλη νίκη του Άρη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης για τους ομίλους του Europa, ενώ τη σεζόν 2015-16 ήταν ο διαιτητής στην ήττα του Ολυμπιακού από την Άντερλεχτ για τα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης.

Επίσης, έχει οριστεί σε δύο παιχνίδια της Εθνικής, η οποία μέτρησε μαζί του ισάριθμες νίκες επί της Λετονίας το 2012 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου και το 2015 επί της Ουγγαρίας για τα προκριματικά του Euro.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Γκόραν Πατάκι, Μπόγιαν Ζομπενίτσα και τέταρτος ο Ιγκόρ Πάζατς. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ούγγρος, Σάντορ Πίλερ.