Είναι δεδομένο πως η περσινή ήταν μία κακή χρονιά για τον Κολοσσό στη Basket League, καθώς τερμάτισε τελευταίος όμως έμεινε στην κατηγορία αφού αγόρασε το ΑΦΜ του Χολαργού.

Η περσινή χρονιά προβλημάτισε τους Ροδίτες, οι οποίοι θα κατεβαίνουν με καινούργια δωδεκάδα φέτος στο πρωτάθλημα αφού ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μάικ Μπρούσεβιτς και αυτός αποτελεί τη δωδέκατη μεταγραφή για εφέτος.

Ο Μπρούσεβιτς αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των φόργουορντ, ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στη Λιθουανία με τα χρώματα της Βιτάουτας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ο Κολοσσός Ρόδου H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάικ Μπρούσεβιτς.

Ο Μάικ Μπρούσεβιτς είναι γεννημένος στις 9 Αυγούστου του 1990, στη Μινεσότα των ΗΠΑ και με ύψος 1,98μ. αγωνίζεται ως φόργουορντ. Αποφοίτησε το 2013 από το κολέγιο του Γουισκόνσιν και την ίδια χρονιά ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο Ισραήλ και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Στη συνέχεια, αγωνίστηκε σε Σλοβενία (Γκρόσουπλιε), Νορβηγία (Μπαερούμ) και Σουηδία (Γιάμτλαντ), για να μετακομίσει τη σεζόν 2017/18 στη Λετονία και τη Βέντσπιλς. Την περασμένη χρονιά (2018/19), ξεκίνησε στη Λιθουανία και τη Βιτάουτας, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 12,4 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη VTB League με τη φανέλα της Ενισέι, όπου σε δέκα ματς είχε 5,1 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ».