Ο Δανός μεσοεπιθετικός, Ούφε Μπεκ είναι το τελευταίο και… αναπάντεχο απόκτημα του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι όμως δεν σταματάνε εκεί καθώς οι Δώνης και Νταμπίζας θέλουν να κλείσουν άλλες δύο μεταγραφές για να κλείσουν τα κενά που υπάρχους στις θέσεις του στόπερ και του επιθετικού περιοχής.

Για το κέντρο της άμυνας η υπόθεση του Τζακ Ρόντγουελ παραμένει στην κορυφή της λίστας. Αν και παρατηρήθηκε στασιμότητα το τελευταίο 24ωρο, φαίνεται πως η πλευρά του Άγγλου δεν έχει βρει αυτό που θέλει οικονομικά. Κάπως έτσι φαίνεται να ρίχνει τις απαιτήσεις της και πλησιάζει τη προσφορά του Παναθηναϊκού με τις διαπραγματεύσεις να έχουν προχωρήσει σε πολύ ικανοποιητικό σημείο, σύμφωνα με την πράσινη.

Παράλληλα με την υπόθεση αυτή «τρέχει» και αυτή της απόκτησης ενός επιθετικού περιοχής, ως εναλλακτική του Φεντερίκο Μακέντα. Η ευχέρεια στο σκοράρισμα και τα αρκετά γκολ στο βιογραφικό του είναι προαπαιτούμενα για τον Νίκο Νταμπίζα που έχει ξεχωρίσει 2-3 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες.