Ολυμπιακός: Νέες βελτιωτικές εργασίες στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τα έργα στο «κάστρο» του, ώστε το Καραϊσκάκη να παραμένει το πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας κι ένα στολίδι για την ομάδα του λιμανιού

Ο Ολυμπιακός διαθέτει το πιο σύγχρονο γήπεδο στην χώρα αλλά για να παραμένουν σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο οι παροχές του Καραϊσκάκη, φροντίζει και μάλιστα με το παραπάνω η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκοι δίνουν πολύ μεγάλο βάρος στις βελτιωτικές εργασίες του γηπέδου και στην αναβάθμιση των παροχών προς τους οπαδούς τους και δεν σταματούν να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Το Καραϊσκάκη εκσυγχρονίζεται καθημερινά και δεν είναι τυχαίο πως πρόκειται για το καλύτερα συντηρημένο γήπεδο της χώρας από το 2013 μέχρι σήμερα.

Θα πρέπει λοιπόν να σημειωθεί πως μετά τους προβολείς πυρακτώσεως που άλλαξαν όλοι στον περιβάλλοντα χώρο με LED προβολείς, δίνοντας διπλάσιο φωτισμό και παράλληλα μείωση της ρευματοδότησης στο 50%, έγινε και η ανακατασκευή των δερμάτινων καθισμάτων στην κερκίδα των VIP.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες και πώς έχει διαμορφωθεί πλέον ο χώρος με τις εργασίες που έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός: 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk