Αρχίζει την Πέμπτη το διεθνές τουρνουά Hellas Open 2019 στο Σιδηρόκαστρο

Η αντίστροφη μέτρηση για το Hellas Open 2019 έχει ξεκινήσει.

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου αρχίζει στο Σιδηρόκαστρο Σερρών η μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση Μπάντμιντον της χρονιάς. Ενα μικρό, Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, καθώς οι αγώνες είναι βαθμολογούμενοι από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και θα υπάρχουν και χρηματικά έπαθλα για τους νικητές.

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε σε προολυμπιακή χρονιά, ορισμένοι από τους καλύτερους αθλητές έχουν έρθει στη χώρα μας. Συγκεκριμένα διακόσιοι είκοσι αθλητές από 45 χώρες θα αγωνιστούν στο Σιδηρόκαστρο, ενώ ιδιαίτερο βάρος έχει δώσει και η Παγκόσμια Ομοσπονδία, όπου θα στείλει στις Σέρρες ειδικό συνεργείο να καλύψουν τους αγώνες με Live Streaming.

Το Hellas Open συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης και ο Δήμος Σιντικής, ενώ πολύτιμη είναι η στήριξη των χορηγών Protergia και RSL.

Αυτή είναι η 5η διεθνή διοργάνωση Μπάντμιντον που γίνεται στην Ελλάδα το 2019. Η χώρα μας αποτελεί ενεργό και μεγάλο συνεργάτη της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που εμπιστεύεται την ΕΟΦΣΑ και την Ελλάδα για μεγάλα τουρνουά.Είναι χαρακτηριστικό ότι γι αυτές τις διοργανώσεις έχουν έρθει περισσότεροι από 2.000 αθλητές, συνοδοί και προπονητές στη χώρα μας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk