Πάρτι έκανε ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με την Βικτόρια Πλζεν η οποία συνέπεσε με τα γενέθλια του διοικητικού του ηγέτη, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος παρακολούθησε φυσικά το κρίσιμο παιχνίδι από τη σουίτα του στο Γ. Καραϊσκάκης.
Όπως «υποσχέθηκε» ο Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, οι παίκτες του, έκαναν δώρο στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου την πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Champions League και μάλιστα με επιβλητική εμφάνιση και ευρύ σκορ (4-0)!
Κάτι που ο Έλληνας εφοπλιστής το πανηγύρισε με την ψυχή του, όπως μαρτυρά και η χαρακτηριστική φωτογραφία που ακολουθεί!
Δείτε την:




![Τραγωδία στην Ημαθία: Άγριο φονικό στην Κουλούρα – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας [Βίντεο]](https://www.tovima.gr/wp-content/uploads/2026/06/16/peripoliko-astynomia-90x90.jpg)