Συγκινητικός Γκολομέεβ: «Το αφιερώνω στον πατέρα μου, που δεν είναι μαζί μου»

Λίγη ώρα μετά την τεράστια επιτυχία του ο Κριστιάν Γκολομέεβ αφιέρωσε αυτό το μετάλλιο στον πατέρα του που δεν βρίσκεται στη ζωή

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ με μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησε τη 2η θέση στα 50μ. ελεύθερο στο Παγκόσμιο υγρού στίβου, χαρίζοντας στην Ελλάδα το δεύτερό της μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα μετά από εκείνο του Άρη Γρηγοριάδη το 2005.

Λίγη ώρα αργότερα αφιέρωσε αυτή την επιτυχία του στον πατέρα του που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

«Ήταν πολύ ωραία κούρσα, ήμουν έτοιμος, το ήθελα πάρα πολύ, ήμουν συγκεντρωμένος και πολύ χαρούμενος και με το χρόνο, ήταν ένα εκατοστό από το πανελλήνιο μου ρεκόρ. Ένιωθα ωραία, έβλεπα από δίπλα μου τον Φράτους. Προσπάθησα πολύ στα τελευταία μέτρα και μου βγήκαν σχεδόν όλα σωστά.

» Δε θα πω ότι το περίμενα, αλλά πίστευα ότι αν τα κάνω όλα σωστά θα ήμουν στα μετάλλια. Θέλω να το αφιερώσω στο θείο μου και στη θεία μου, στην γυναίκα μου τη Λίντζι και στον πατέρα μου που δεν είναι εν ζωή.

» Είναι το δεύτερο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για την Ελλάδα μετά του Γρηγοριάδη το 2005 και ακόμα δεν το πιστεύω πραγματικά. Αυτό μου δίνει την ενέργεια να συνεχίσω για του χρόνου που είναι Ολυμπιακή χρονιά. Ναι, πραγματικά μου ανοίγει την όρεξη και πραγματικά θα προσπαθήσω δυνατά να δουλέψω πιο σκληρά να βελτιώσω ό,τι ατέλειες έχω και να πάω ακόμα καλύτερα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk