Άγγελος Μπασινάς και Στέλιος Γιαννακόπουλος, οι δύο παλιές μεγάλες δόξες της Εθνικής που βρέθηκαν στο πλευρό του Άγγελου Αναστασιάδη (ως τεχνικός διευθυντής ο πρώτος, ως βοηθός προπονητή ο δεύτερος), ακολούθησαν τελικά τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό στην πόρτα της εξόδου.

Σήμερα Πέμπτη (25/7) ενημερώθηκαν πως η συνεργασία τους με την ΕΠΟ διακόπτεται με τον πρώην ερυθρόλευκο να ενημερώνεται τηλεφωνικά και τον πάλαι ποτέ αμυντικό χαφ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ να μαθαίνει τα νέα από μέλος της αρμόδιας επιτροπής που πήρε την απόφαση.

Το διαζύγιο τόσο με τους Γιαννακόπουλο και Μπασινά όσο και με ολόκληρο το προσωπικό που έφερε ο Αναστασιάδης θα επισημοποιηθεί σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στο ΔΣ της Ομοσπονδίας στις 31 Ιουλίου.

Θα οριστεί επίσης νέος τεχνικός διευθυντής ο οποίος θα επιφορτιστεί με την επιλογή του επόμενου τεχνικού του ελληνικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με το… ρεύμα να δείχνει πως υπάρχει πρόθεση να βρεθεί ένας πεπειραμένος κόουτς, δοκιμασμένος στο υψηλό επίπεδο πίεσης και απαιτήσεων.