Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε σε φιλικό παιχνίδι πριν από λίγες μέρες τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ένα μεγάλο θέμα και για τους φίλους της αγγλικής ομάδας και πολλά μέσα ενημέρωσης έστειλαν απεσταλμένους στην Αθήνα για να καλύψουν το γεγονός.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι και ο μεγαλομέτοχος της Φόρεστ και το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία και για τους Άγγλους. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η ιστοσελίδα nottinghampost.com φιλοξενεί πολύ μεγάλο αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του, κάνοντας εκτενή αναφορά στα όσα έχει πετύχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όχι μόνο σε ότι έχει να κάνει με τις επιτυχίες στην ομάδα του Πειραιά, αλλά και στις πολλές πρωτοβουλίες που έχει πάρει ο ηγέτης του Ολυμπιακού σε μεγάλα κοινωνικά θέματα.

Με τίτλο «O,τι αγγίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης γίνεται πάντα επιτυχία», ο δημοσιογράφος Πολ Τέιλορ αναφέρεται στις μεγάλες επιτυχίες που έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και στα όσα έχει προσφέρει σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Χρήζει, επίσης, ιδιαίτερης μνείας ότι ο Πολ Τέιλορ έχει μιλήσει με τον Κριστιάν Καρεμπέ και παράλληλα παρουσιάζει την αίσθηση που του δημιουργήθηκε για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τις μέρες που έμεινε στην χώρα μας.

Πηγή: onetv.gr