Η ΑΕΚ έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τις βασικές μεταγραφικές της ανάγκες και πλέον κοιτάζει 1-2 «πινελιές» για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της. Μια από αυτές φέρεται να είναι και ο Λούκας Μπογέ, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην Ένωση.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει άποψη για τον παίκτη και θα τον ήθελε για να πλαισιώσει τους Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα, όμως μόνο σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο Έλληνας επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, με τον ΟΦΗ να είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Αν αποχωρήσει ο Γιακουμάκης τότε ανοίγει ο δρόμος για τον Μπογέ ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις και ως σέντερ φορ, κάτι που δίνει στον Πορτογάλο προπονητή μια ακόμα εναλλακτική και του ανοίγει τα χέρια και για τα άκρα της επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα εξαρτώνται από τον Γιακουμάκη και ότι οι δύο παίκτες δεν πρόκειται να συνυπάρξουν μαζί στην Ένωση, όμως τίθεται θέμα Μπογέ στην ΑΕΚ και αναμένονται εξελίξεις.