Η ΑΕΛ Λεμεσού βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη. Η Κυπριακή ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στη Σόφια της Βουλγαρίας και οι επιτελείς της αποφάσισαν να μην υποβάλουν την αποστολή στη δοκιμασία της επιστροφής στην Κύπρο και σε νέο ταξίδι προς την Ελλάδα για τον αγώνα με τον Άρη, ερχόμενοι τρεις ημέρες πριν από την αναμέτρηση στη μητρόπολη της Μακεδονίας.

Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, εκτιμάται ότι όλο το ρόστερ είναι διαθέσιμο και οι τελικές αποφάσεις του Βόσνιου προπονητή για την ενδεκάδα που θα παρατάξει θα ληφθούν στις προπονήσεις που θα κάνει σήμερα και αύριο.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Τζοσιμάρ Βοζίνια, Πάτρικ Πρόσεκ, Ανδρέας Κεραυνός, Χαράλαμπος Κυριάκου, Νίλς Τεσσέϊρα, Ανδρέας Αβραάμ, Χρίστος Γουίλερ, Μομσίλο Ράσο, Μπόρις Γκοντάλ, Ντόσα Τζούνιορ, Αντρέ Τεσέϊρα, Μάρκος Μουστάκης, Γιόν Γκαστανάγια, Νταβόρ Ζντραφσκόφσκι, Μάρκο Αντάμοβιτς, Γερολέμου Γιάννης, Ατναν Αγκάνοβιτς, Στυλιανός Παντελή, Μάνουελ Τόρρες, Κίρε Μαρκόσκι, Ρούμπεν Χουράδο, Ιβάν Κάρλος, Μιχάλης Κυριάκου, Χάρης Καψός, Δημήτρης Αβραάμ, Μιχάλης Κωνσταντινίδης, Χριστόφορος Φραντζής, Γκεβόρκ Γκαζαριάν.

Απευθυνόμενοι στους φίλους της, η ΑΕΛ ενημέρωσε και για την πολιτική διάθεσης εισιτηρίων του πρώτου αγώνα, γνωρίζοντας ότι αρκετοί Κύπριοι ζουν ή σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη: «Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΡΗΣ – ΑΕΛ έχει ολοκληρωθεί στην Κύπρο.

Ωράριο προπώλησης στη Θεσσαλονίκη
Τετάρτη (24/07): 15:00 – 18:00
Πέμπτη (25/07): 10:00 – 14:00Ξενοδοχείο Metropolitan (Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 65, Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 54642 Ελλάδα).

Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα υπάρχουν εισιτήρια στα ταμεία του γηπέδου».