Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε πολύ καλές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι και απέκτησε εξαιρετικούς παίκτες, που θα τον βοηθήσουν σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στο πλαίσιο της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος μίλησε για τις μεταγραφές του Τριφυλλιού και αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί επίσης για την απόκτηση 1-2 Ελληνων παικτών.

Παράλληλα, επισήμανε ότι είναι ευχαριστημένος από τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, με τους νεοαποκτηθέντες να προσθέτουν αθλητικότητα και να κατεβάζουν το μέσο όρο ηλικίας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έγινε το καλύτερο από όλους για να καταρτιστεί το ρόστερ. Είμαι ευχαριστημένος από τις μέχρι τώρα μεταγραφές και απομένουν 1-2 κινήσεις Ελλήνων παικτών. Θέλαμε να προσθέσουμε αθλητικότητα στην ομάδα και φροντίσαμε να κατεβάσουμε τον μέσο όσο ηλικίας.

Στο περσινό ρόστερ είχαμε αρκετά παιδιά πάνω από 30 χρονών. Θέλαμε να έχουμε πιο φρέσκια ομάδα, που να μπορεί να αντέξει σε ένα βάθος χρόνου 80 αγώνων, σε έναν Μαραθώνιο όπως είναι το ελληνικό Πρωτάθλημα κι η Euroleague. Δηλαδή μία ομάδα που να μπορεί να ξεπεράσει και τα προβλήματα που εμφανίζονται μέσα στην χρονιά όπως για παράδειγμα με τους τραυματισμούς και την κούραση».