• Αναζήτηση
 • Ξεκίνησε η ελεύθερη διάθεση των διαρκείας του ΠΑΟΚ

  Έχουν μείνει 5.500 ελεύθερα εισιτήρια διαρκείας του Δικέφαλου, τα οποία διατίθενται από σήμερα μόνο μέσω ίντερνετ

  Ξεκίνησε σήμερα (23/7) το πρωί ότι η πώληση των ελεύθερων διαρκείας του ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται μόνο μέσω ίντερνετ για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

  Η περίοδος ανανέωσης των περσινών εισιτηρίων καρτών ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή (19/7) με το νούμερο να φτάσει στις 16.364 ανανεώσεις! Σύμφωνα με την τεράστια ζήτηση που υπάρχει, λογικά θα σημειωθεί sold out στα διαρκείας, καθώς το όριο που έχει βάλει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ είναι τα 22.000 εισιτήρια.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου και την αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια του γηπέδου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι η πώληση των ελεύθερων διαρκείας θα ξεκινούσε σήμερα (23/7) και θα γίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω internet.

  Το σύστημα του σάιτ του Δικέφαλου (paokfc.gr) άνοιξε από τις 9:00 το πρωί και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την εξάντληση των υπόλοιπων νέων εισιτηρίων διάρκειας για τις θύρες 1,2,3,5,6,7.

  Συνολικά θα διατεθούν ακόμη 5.500 εισιτήρια στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα εισιτήρια διαρκείας στη Θ4-4Α των ΣΦ ΠΑΟΚ και τα εισιτήρια διαρκείας των ανέργων για τα οποία θα βγει εκ νέου αναλυτική ανακοίνωση.

  Από σήμερα (23/7) τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 ΜΟΝΟ γι’ αυτούς που επιθυμούν ν’ αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στην 7Α (οικογενειακή κερκίδα) ή παιδικό ή ανήκουν στην κατηγορία ΑΜΕΑ. Τα εισιτήρια διαρκείας των συγκεκριμένων κατηγοριών είναι πολύ περιορισμένα στον αριθμό.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk