Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League, κόντρα στην Ντουνάισκα Στρέντα. Η σημερινή (23/7) πρωινή προπόνηση ήταν και η τελευταία επί ελληνικού εδάφους, καθώς οι Περιστεριώτες ταξιδεύουν για τη Σλοβακία.

Σύσσωμη η ομάδα του Ατρομήτου συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση, εκτός από τον Απόστολο Βέλλιο ο οποίος προφυλάχθηκε λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την πρώτη επίσημη αποστολή της φετινής σεζόν, ενόψει του αγώνα στην Μπρατισλάβα, ενώ ο Έλληνας διεθνής φορ θα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του προπονητή του.

Οι 21 «εκλεκτοί»του Αναστασίου: Μέγιερι, Βέλλιος Μανδάς, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Κόρτ και Στρούγγης.

Η ομάδα θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για την Μπρατισλάβα όπου και θα διαμείνει όλες τις ημέρες. Αύριο, Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί απογευματινή προπόνηση και η υποχρεωτική συνέντευξη τύπου στο γήπεδο MOL ARENA.