• Αναζήτηση
 • ΠΑΟΚ : Πώς θα διατεθούν τα εναπομείναντα διαρκείας

  Από την προσεχή Τρίτη (23/7) θα ξεκινήσει, αποκλειστικά μέσω Internet, η διάθεση των 5.500 ελεύθερων εισιτηρίων διαρκείας του Δικέφαλου, τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα

  Η περίοδος ανανέωσης των περσινών εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (19/7) που μας πέρασε (με τον εκπληκτικό αριθμό των 16.364 ατόμων να έχουν κλείσει τις θέσεις τους) και η τεράστια ανταπόκριση του κόσμου (που φρόντισε να διατηρήσει τη μόνιμη θέση του στην Τούμπα) διαφοροποιεί τα δεδομένα γύρω από τις πωλήσεις των νέων διαρκείας του ΠΑΟΚ.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου και την αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια του γηπέδου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι η πώληση των ελεύθερων διαρκείας θα αρχίσει την προσεχή Τρίτη (23/7) αντί για αύριο Δευτέρα (22/7) και θα γίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω internet.

  Το σύστημα του σάιτ του Δικέφαλου (paokfc.gr) θ’ ανοίξει από τις 9:00 το πρωί της Τρίτης (23/7) και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι την εξάντληση των υπόλοιπων νέων εισιτηρίων διάρκειας για τις θύρες 1,2,3,5,6,7.

  Συνολικά θα διατεθούν ακόμη 5.500 εισιτήρια στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα εισιτήρια διαρκείας στη Θ4-4Α των ΣΦ ΠΑΟΚ και τα εισιτήρια διαρκείας των ανέργων για τα οποία θα βγει εκ νέου αναλυτική ανακοίνωση.

  Την Τρίτη (23/7), τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 ΜΟΝΟ γι’ αυτούς που επιθυμούν ν’ αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στην 7Α (οικογενειακή κερκίδα) ή παιδικό ή ανήκουν στην κατηγορία ΑΜΕΑ. Τα εισιτήρια διαρκείας των συγκεκριμένων κατηγοριών είναι πολύ περιορισμένα στον αριθμό.

   

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk